#10 Pieter van Zwanenburg, wethouder van Hof van Twente

Erik, Willem-Jan en Tom zitten aan de online keukentafel bij wethouder Pieter van Zwanenburg uit de gemeente Hof van Twente. Met Pieter spreken wij o.a. over pleegouderschap, zijn eerdere werk als politieman, stage lopen bij wijkverpleegkundigen, (Young) Twente Board en de analogie tussen het klimaat en corona die Pieter en Erik gaan onderzoeken. Luister hier de podcast met wethouder Pieter van Zwanenburg.

Deze week is Erik Kemp sidekick! Hij stelt zich voor:

Hoi, Erik hier!
Wat leuk dat ik mee mag praten aan de keukentafel šŸ™‚ De reden dat ik met plezier aanschuif is dat ik zelf ook fervent podcastluisteraar ben, Ć©n geĆÆnteresseerd ben in (Twentse) politiek.

Kort over mezelf:
Ik hou van lezen, luisteren, hardlopen, wandelen en nieuwe mensen ontmoeten. Ik denk dat er maar Ć©Ć©n uitdaging nog belangrijker is dan de klimaatcrisis, en dat is ‘social cooling’, oftewel hoe sommige technologie ons gedrag negatief beĆÆnvloedt. Mijn studie Cyber Security aan University of Twente helpt me om te begrijpen hoe de digitale wereld werkt, zodat ik hopelijk kan bijdragen om haar te verbeteren. Ik ben ook lid van Young Twente Board

Ik zit zelf (natuurlijk) niet op Instagram, maar kijk eens op tukkers.online als je wil zien hoe het ook anders kan. Stuur me daar vooral een berichtje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *