#16 Hanne Drost, kandidaat Tweede Kamerlid SP

Sterre, Willem-Jan en Tom zitten aan de online keukentafel bij SP kandidaat Tweede Kamerlid Hanne Drost uit Den Haag, vroeger Hengelo. Voor de SP is zij nu beleidsmedewerker zorg. Met Hanne spreken wij over haar achtergrond in de thuiszorg, hoe een demonstratie haar politiek actief maakte en de twee kanten van goed contact; het beantwoorden van honderden mails en appjes per dag. Hoe houd je dat in balans, ook met privé? Luister hier de podcast met kandidaat Tweede Kamerlid Hanne Drost.

Mijn naam is Sterre Coenen 25 jaar en ik woon sinds 2017 in Enschede. Deze week sluit ik aan als sidekick bij ‘Het keukentafelgesprek’. Tijdens het luisteren van de podcast kom je meer te weten komen hoe het is om een baan in de politiek te hebben. Voor velen is het onbekend wat het zijn van een volksvertegenwoordiger precies betekent en welke inzet je kunt leveren voor de maatschappij.

Het onderwerp van de podcast sluit aan bij mijn interesses. Momenteel doe ik een PhD Human Resource Management aan de Universiteit Twente en ben ik altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen in organisaties nu precies doen, wat hun drijfveren zijn en hoe functies tot stand komen. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar alles wat met technologie te maken heeft, dus je zult dit vast terug horen in de podcast.

Tot slot wil ik nog aan de luisteraars van deze podcast meegeven dat indien je nieuwsgierig naar iets bent, er altijd mogelijkheden bestaan om meer te weten te komen en dat er altijd een route bestaat om daar te komen. Het enige wat je moet doen is weten wie je nodig hebt die de kennis al bezit en in het proces van actie ondernemen niet opgeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *