57 🔋 Jorg Wellink – CEO ChargeHyve

‘Als je ’s nachts wakker ligt, heb je overdag niet stilgestaan’

Jorg Wellink

 In Enschede spreken we met jonge ondernemer Jorg Wellink (25). Jorg wordt gedreven door techniek en ondernemen. In de Achterhoek opgegroeid en opgeleid in Twente Bij Universiteit Twente wisselde hij al snel van studie. Advanced Technologie werd Mechanical Engineering. Jorg vertegenwoordigt het bedrijf ⁠ChargeHyve⁠: een honingraatvormig en afsluitbare locker voor e-bikeaccu’s, met de brandveiligheid van een brandkast. Laten we op een duurzamere manier fietsen opladen. Zo begon het. Voortdurend met klanten praten welke behoefte zij hebben en de vraag stellen: wat kan ik voor hen betekenen? Zo ontwikkel je een idee als ondernemer.

Stellingen:

➕ Er zit een maximum aan het tarief wat je als groene leider kan vragen

➕ Mijn volgende fiets is een e-bike

Jorg toont zich kwetsbaar in de podcast: ‘in het begin van mijn carrière heb ik veel lopen piekeren’. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft. Jorg ook wel zijn lessen geleerd. Sporten zet hij bewust in om te ontspannen. Ondernemen is voor Jorg actie nemen, stappen nemen om iets voor elkaar te krijgen. Alle kansen die je hebt, waar is een gat tussen wat mensen willen en wat wordt aangeboden. ‘Ondernemen is voor mij heel goed luisteren, wat ik heel lastig vind’. Jorg reageert in de podcast op een ingezonden brief van Maurice Beijk en hij geeft zijn mening wat de regio Twente zou moeten doen voor jonge ondernemers.

➡️ 𝐀𝐟𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 57 – Jorg Wellink, ChargeHyve

Citaten van Jorg:

💬 ‘Ik ben heel eigenwijs geworden’’

💬 ‘Ik ben gestopt met voldoen aan andermans verwachtingen’

💬’Het is een chaos als je ondernemer bent, alles komt op je af’

💬 ‘Mijn grootste voorbeeld is Elon Musk. De gedrevenheid om een groter doel te bereiken. Altijd vanuit techniek als basis. Wat is er fundamenteel nodig om iets voor elkaar te krijgen. Resultaten spreken voor zich.

🌹 Met dank aan Sjors Trimbach en Wim Velderman

Gehost door Tom Morssink en Willem-Jan Velderman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *