2023 –> 2024

Het zit er bijna op, 2023! Wij kijken terug op een zeer succesvol en inspirerend jaar met het Keukentafelgesprek! 

#42 We trapten 2023 af met het bijzondere verhaal van Marieke Mentink, van Dura Vermeer.  Het praktische van de bouw en het ondernemende van de vastgoedontwikkeling sprak haar op jonge leeftijd al aan.

#43 We spraken ook met Charles Vinke en Maikel Vieregge van Twente Milieu. Je afvalzak in een container, en dan? De heren nemen je mee in fenomenen als ‘ straatdruk’ en verantwoordelijkheid nemen voor je afval.

#44 Ruud Gardenbroek, Voedselbank Enschede-Haaksbergen. Sinds de energiecrisis is er een grote toename van aanmeldingen. Confronterend en erg leerzaam. 

#45 Jan Willem van Dop – Algemeen Directeur Go Ahead Eagles. Een van zijn succesfactoren volgen is…begeef je tussen de mensen, begeef je tussen de supporters, in plaats van enkel in de skybox of op kantoor.

#46 Samantha Dinsbach – Directeur Publieke Gezondheid GGD Twente. Wat zijn de lessen van leiderschap in onzekere tijden? Haar droom was altijd om boswachter te worden!

#47 Xander Czaikowski – Algemeen Directeur PEC Zwolle. In principe gaat het bij BVO’s altijd over het kaptiaal op het veld, maar Xander spreekt ook over het kapitaal op kantoor! 

#48 Nicoline Loeper – Directeur ArtEZ University of the Arts. Vaak gaat het in de lokale media over Hogeschool Saxion, University of Twente of ROC van Twente. Bijzonder want kunstenaars zijn nodig aan de vooravond van veranderingen.

#49 Nico-Jan Hoogma – Technisch Directeur Heracles Almelo. Hoe kijkt hij naar de maatschappelijke carriĆØres van voetballers? Wat was voor hem belangrijk, je hoort het in deze podcast. 

#50 Andries Heidema – Commissaris van de Koning in Provincie Overijssel. Wel eens gehoord van deze baan? Wat er voor nodig is om dit te worden hoor je in deze podcast. 

#51 Gerard Kemkers – Directeur TalentNED. Tijdens deze podcast krijgen we een prachtig inzicht in zijn loopbaan. Als voormalige topsporter, trainer en manager in de sportwereld verteld hij over zijn ervaringen.

#52 Arnold Bruggink – Technisch Directeur FC Twente. Het moment waarvan je wist dat het een keer zou komen! In een open gesprek legt hij uit hoe het zo gekomen is en wat hij belangrijk vindt.

#53 Ruud Mulder & Rens Weustink – Deze eerste podcast in een reeks met ‘groene leiders’ spreken we over Enschede Energie | om. Wat kan dit initiatief betekenen voor als je het lastig vindt om je woning te verduurzamen? 

Speciaal dank gaat uit naar onze sidekicks van 2023! Tanja van Veen, Inge Steenbreker, Ivar Hageman, Nicole Schyns, Rafat Tamer en Diele Biemold

Heb je sportieve ambities, maak je een mooie wandeling, heb je flinke wat autokilometers voor de boeg of regent het en kan je niet naar buiten? Luister dan naar onze podcast!

Wij wensen je een gezond 2024 toe! Een idee voor een leider uit Oost-Nederland die we moeten spreken of wil je een keer meepraten als sidekick? Neem dan contact met ons op!

Willem-Jan Velderman en Tom Morssink

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *