#12 Yvonne Bijenhof, kandidaat Tweede Kamerlid VVD

Sjoerd, Willem-Jan en Tom zitten aan de online keukentafel bij VVD kandidaat Tweede Kamerlid Yvonne Bijenhof uit Almelo. In Almelo is ze ook gemeenteraadslid voor de VVD. Met Yvonne spreken wij over waarom zij op latere leeftijd politiek actief werd, de kunst van het debatteren en campagne voeren in coronatijd. Uiteraard spreken we ook over haar kansen om Den Haag te bereiken, het belang van talent behouden voor de regio en de vertegenwoordiging van Oost-Nederland in de Tweede Kamer. Luister hier de podcast met kandidaat Tweede Kamerlid Yvonne Bijenhof.

Deze week is Sjoerd Jansen onze sidekick!

Hoi (potentiële) keukentafel luisteraars! Mijn naam is Sjoerd en ik praat deze week mee aan de (online)keukentafel. Iets wat ik – gezien mijn affiniteit met het openbaar bestuur en (de ontwikkeling van) mens en maatschappij – met ontzettend veel plezier gedaan heb. In de relaxte maar toch leerzame podcast passeren op een luchtige manier onderwerpen de revue waardoor je een mooi beeld krijgt van (de mensen achter) de politiek en het openbaar bestuur (in Twente). Het spreekt dus voor zich dat ik hier graag aan mee doe, ook luister ik er graag naar.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst onder mensen, kijk ik graag naar sport of maak ik een wandeling. Daarnaast werk ik met veel plezier bij het Kennispunt Twente en houd ik mij voor het Twente Board bezig met het talentvraagstuk, waarbij het aantrekken, opleiden en behouden van talent voor de Twentse arbeidsmarkt, centraal staat.

Kortgeleden heb ik de studie bestuurskunde bij Radboud University afgerond. Daarvoor heb ik de studie HRM gedaan bij Hogeschool Saxion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *