#11 Loes ten Dolle, kandidaat Tweede Kamerlid D66

Fleur, Willem-Jan en Tom zitten aan de online keukentafel bij D66 kandidaat Tweede Kamerlid Loes ten Dolle uit de gemeente Winterswijk. In Winterswijk is ze ook fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad. Met Loes spreken wij over ondermijning van vrouwen in de politiek, waarom het vinden van een woning haar politiek actief maakte en hoe Loes haar week indeelt #blokken. Uiteraard spraken we ook over waarom het zo belangrijk is dat jonge mensen en Oost-Nederland goed vertegenwoordigd zijn in de Tweede Kamer. Luister hier de podcast met kandidaat Tweede Kamerlid Loes ten Dolle.

Deze week is Fleur Van De Wiel onze sidekick. Fleur studeert social work bij Saxion Hogescholen en doet momenteel een stage bij Tactus Verslavingszorg

Heee hoi! Ik ben Fleur (20). Debateren is iets wat ik super leuk vind en graag doe. Ook het praten en discusseren over de politiek valt in mijn straatje. Vandaar dat ik deze week sidekick ben en graag Willem-Jan Velderman en Tom Morssink ondersteun. Mocht je twijfelen om politiek actief te worden dan zou ik zeker even luisteren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *