#13 Bert Tijhof, kandidaat Tweede Kamerlid ChristenUnie

Nikki, Willem-Jan en Tom zitten aan de online keukentafel bij ChristenUnie kandidaat Tweede Kamerlid Bert Tijhof uit Rijssen. In Rijssen-Holten is hij ook wethouder. Met Bert spreken wij over hoe zijn jeugd hem gevormd heeft, het verschil met het werken in het bedrijfsleven, het belang van lokale identiteiten en hoe je daar mee om kunt gaan. Ook spreken we over waarom hij tóch z’n comfortzone wil verlaten voor Den Haag en leren we over ‘Jozefpolitiek’ en ‘meloenen slikken’. Luister hier de podcast met kandidaat Tweede Kamerlid Bert Tijhof.

De sidekick van deze week: Nikki de Wals

Hallo allemaal,
Mijn naam is Nikki de Wals en mag deze week met trots de rol van sidekick vervullen. Waar ik overdag werk als UX specialist bij Kramp en in het hoofd van eindgebruikers duik, vind ik het leuk om ‘s avonds vanuit de filosofie onze maatschappij en politiek te onderzoeken.

Want waar een politicus kijkt naar een groter plaatje, blijft hij toch ook een mens die wil dat het goed gaat met het individu? De podcast van deze week is de kans om te horen hoe de persoon in kwestie zich heeft ontwikkeld, is gegroeid en hoe hij zijn ideeen en visie in de politiek verwerkt. Bedankt dat ik mee mocht doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *