Luisteraar aan het woord: Yvonne Meijerink

Wie ben je, wat doe je, waar woon je?

Mijn naam is Yvonne Meijerink en werk als kwaliteitsadviseur/opleidingscoördinator bij Coöperatie Menzis. Ik ben woonachtig in de schatkamer van Twente, Losser.

Op welke manier ben je in aanraking gekomen met podcast ‘het keukentafelgesprek’?

Op LinkedIn zag ik de podcast van Michael Sijbom voorbijkomen aanbevolen door mijn collega Silke. Michael ken ik als burgemeester van Losser. Hij heeft veel voor Losser betekent en ons dorp op de kaart gezet. Dit triggerde mij om de podcast te beluisteren.

Heb je zaken die je zijn bijgebleven n.a.v. het luisteren van een van de podcasts?

Wat mij is bijgebleven is de rust waarin de vragen worden gesteld en de ruimte die de geïnterviewde krijgt om zijn verhaal te vertellen. Ik proef een informele sfeer waardoor het gesprek persoonlijk wordt. Hierdoor kom je in mijn ogen dicht bij de luisteraar en dat ervaar ik als prettig. Je leert de mens achter de bestuurder kennen.

Waarom zou je andere mensen aanraden om naar onze podcast te luisteren?

Verschillende bestuurders schuiven bij jullie aan tafel. In een ongedwongen sfeer leer je ze ook van een andere kant kennen. Naast het inhoudelijke verhaal komen ook persoonlijke items naar voren. Op deze wijze leer meer over bepaalde functies en bedrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *